NEWJSAG - Békésszentandras

 

   

   

   

Pályázatok  TIOP-3.4.2-08/1-2008-0117

DAOP-4.1.3/C-2f-2010-0001

   

Hőtérkép

Felhőkép

 

   

   
Shadow
Slider
   

Facsemeteültetés

 Az idén kilencedik alkalommal került megrendezésre községünkben a „Babaszületés-facsemeteültetés” immár hagyományossá vált eseménye, melynek keretében a tárgyévet megelőző évben született gyermekek számával megegyező nemes facsemetét ültet az önkormányzat a kisgyermekek, a szülők és a nagyszülők közreműködésével.

 


 

Ezúttal a Hunyadi utca - Csokonai utca és Csücsök Csárda közötti szakasz jobb oldala - adott otthont a faültetésnek. 42 kisgyermek családja kapott meghívót, s a változékony idő ellenére nagyon sokan tettek eleget a meghívásnak, a kis családok szinte benépesítették a Hunyadi utca ezen szakaszát. Az ünnepséget Sinka Imre polgármester úr köszöntője nyitotta, majd polgármester úr Dr. Strassburger Gyöngyi jegyző asszony közreműködésével átadta az emléklapokat és a mézeseket. Az ünnepélyes megnyitó után vidám hangulatban zajlott a faültetés is. Az előre elrendezett terepen 42 platánfa kezdte meg életét.

A terep rendezéséhez köszönet illeti az önkormányzat és a Településüzemeltetési Intézmény dolgozóit, akik részt vettek a terület előkészítésében, valamint a faültetés utómunkálataiban. Köszönet illeti továbbá - a helyszín biztosításáért - a polgárőröket is.

Gratulálunk a kedves szülőknek, és további békés családi életet kívánunk!

Bagi Erika

      

  

   

   

Hasznos Hírek  

   

   

Látogatóink  

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

   
© 2009 - 5561 Békésszentandrás, Hősök tere 1. Telefon: (66) 218-344; Fax: (66) 218-344 /26-os mellék - Email: polghiv@bekesszentandras.hu