NEWJSAG - Békésszentandras

 

   

   

   

Pályázatok  TIOP-3.4.2-08/1-2008-0117

DAOP-4.1.3/C-2f-2010-0001

   

Hőtérkép

Felhőkép

 

   

   
Shadow
Slider
   

Gyermeknap „hóesésben”

Május 20-án került megrendezésre községünkben a hagyományos Gyermeknap immár 11. alkalommal. Korán reggel kezdtük a készülődést, sátor állítást és a színpad díszítést. Közben megérkeztek az ugrálóvárak, a mászófal és tűzoltóautó is, amely segített feltölteni a medencét a vízi golyók számára.


A Polgármesteri Hivatal dolgozói 11 órától folyamatosan sütötték a palacsintát a gyermekek nagy örömére. Ebéd után izgatottan vártuk a gyermekeket és 2 órakor megkezdtük programunkat. Balláné Tóth Krisztina köszöntötte a délután résztvevőit és a Körös-szögi Hagyományőrző Csikós Egyesület műsorával kezdetét vette a forgatag.

A Dalma Dance Club táncosai - az óvodáskortól a középiskolásig - második éve mutatták be tudásukat a színpadon. Három órakor „Barangolás a mesék világában” című interaktív mesekoncert került sorra, amely tényleg színvonalas, a gyermekeket magával ragadó volt és megelevenedtek előttünk óriásbábokként az ismert meseszereplők Micimackó, Törpapa és Julien király. Majd a Vértessy Tánc-Sport Egyesület táncosai és a Triál Duó kerékpáros bemutatója következett. Ezt is nagyon élvezték a jelenlévők. Régi ismerősünket köszöntöttük a színpadon Kovács László, egykori ifjúsági Európa bajnok kajakos személyében, akitől az egészséges életmódról hallhattunk kiváló tanácsokat. A hagyományos és sokak által kedvelt karaoke zárta a napot, ami néhány hangú, énekelni tudót a színpadra csalt. Napközben palacsinta, jégkrém, hot-dog, pizza, arcfestés díjmentesen várta a gyermekeket, ezenkívül lengőteke, kézműveskedés és népi játékok kipróbálására is lehetőség nyílt a délután folyamán.

A nyárfák adta „hóesés” a nap végére feltámadó szélben még jobban fokozódott, de reméljük nem vette el senki jókedvét és mindenki megelégedéssel tért haza. Köszönjük mindenkinek a bárminemű segítséget!

Benedek Erika

TÁMOGATÓK

Art-Kelim Kft., Békéssy János Helytörténeti és Hagyományőrző Egyesület, Békésszentandrás Kulturális Fejlődéséért Alapítvány, Békésszentandrási Kézművesek Egyesülete, Bencsik Istvánné, Bohák András, Csücsök Csárda, Dalma Dance Club, Eli-Nett Kft, Emberöltő Alapítvány, EuroAszfalt Kft., Gallicoop Zrt., Gazsó Adrienn, Gazsó János, Hunya Zoltán, ifj. Tóth Zoltán és családja, Kor-Nix Kft., Kovács László, Körös Művelődési Ház és Könyvtár dolgozói, Kugyela Mihály, Lestyan-Goda Mihály és családja, LisziDuó Bt., Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesületének Békésszentandrási Csoportja, Nagy Péter, Ozirisz Kft., Pálus István, Polgármesteri Hivatal dolgozói, Somogyi Nikolett, Szarvas Coop Zrt., Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet, Szarvas-Fish Kft., Szarvasi Mozgáskorlátozottak Békésszentandrási Csoportja, Szarvasi Tűzoltóság, Településüzemeltetési Intézmény dolgozói, Tóth Zoltán és családja, Tóthné dr. Szabó Ágnes, Vértessy Tánc-Sport Egyesület, Young-Hús Kft., Zöld Világ Kft.

      

  

   

   

Hasznos Hírek  

   

   

Látogatóink  

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

   
© 2009 - 5561 Békésszentandrás, Hősök tere 1. Telefon: (66) 218-344; Fax: (66) 218-344 /26-os mellék - Email: polghiv@bekesszentandras.hu